Het testen en trainen van onze medewerkers:

We willen altijd de best mogelijke kwaliteit kunnen garanderen aan onze huidige en toekomstige projecten. Om dit te kunnen garanderen, wordt iedere sollicitant (lasser, fitter, elektricien) getest op basis van theorie en praktijk. Alleen als de praktische vaardigheden en de kennis van de sollicitant voldoen aan het gestelde niveau verwelkomen wij hen graag als nieuwe medewerker. Wij testen (toekomstige) medewerkers op hun bekwaamheid:

Lassers

Om de vaardigheden van onze lassers continu te verbeteren en de kwaliteit van hun prestaties te certificeren, heeft Trust haar eigen training- en testcentrum voor lassers opgezet. De trainingen worden uitgevoerd door ons ervaren personeel bestaande uit een zeer bekwaam lasspecialist en een gecertificeerd las-ingenieur (IWE, VT2). 

In ons test- en trainingscentrum hebben we zes individuele test- en lasstations georganiseerd die zijn uitgerust met nieuwe LORCH-lasmachines. De stations zijn eenvoudig uit te breiden als dat nodig is.

Volgens het bedrijfsbeleid van Trust moet elke kandidaat onze praktische test voor hoge kwaliteitsstandaard doorstaan ​​voordat hij wordt aangenomen. Na mogelijk aanvullende trainingen en formele testen worden lassers gecertificeerd volgens de procedures van ons bedrijf.

In ons test- en trainingscentrum zijn lassers gecertificeerd volgens ISO 9606-1: 2017-norm en bovendien, wanneer dit vereist is, volgens PED / 2014/68 / EU-richtlijn en / of AD 2000-HP3-norm voor het volgen van lasprocessen (volgens ISO 4063: 2009 standaard). Dit voor koolstofstaal, roestvrij staal en gelegeerd staal:

  • 111 – MMA – Handmatig metaalbooglassen met bedekte elektrode (SMAW – Afgeschermd metaalbooglassen);
  • 135 – MAG – Metaalboogactief gaslassen met massieve draad (GMAW – Gasmetaalbooglassen);
  • 136 – MAG – Metaalboogactief gaslassen met gevulde draad (FCAW – Gevulde booglassen); • 138 – MAG – Metaalboogactief gaslassen met metalen gevulde draad (MCAW – Metaalgevuld booglassen);
  • 141 – Tungsten Inert Gas Arc Welding with solid rod (GTAW – Gas Tungsten Arc Welding).

Wanneer tests en trainingen succesvol zijn afgerond, worden de kwalificatietestcertificaten van lassers uitgegeven door één van de volgende certificatie-instellingen, afhankelijk van de specifieke omstandigheden:

 

  • Bureau Veritas;
  • TÜV Nord;
  • Kiwa Inspecta.

Careers

‘Be part of the Trust family and join our team to fulfill international projects!’

Bij Trust hechten we veel waarde aan onze medewerkers. Lijkt het je leuk om voor een stoere organisatie met veel passie en positieve teamspirit te werken? Neem dan contact op met één van onze kantoren.